windows sales cheap license autocad lt 2016 autocad lt 2016 for mac os x

https://www.colornote.com/pres.php?oiweww=microsoft-office-education-version visio professional 2016 product key adobe fireworks cs6 for mac os x purchase online

Uitnodiging zaaiweekend 21 & 22 mei 2017


Hallo Vrienden,


Het kale land van het bezoekerscentrum, zeg theehuis van Anastasiadorp Drenthe heeft sinds 29 april een heel andere uitstraling, want er is gras met klaver ingezaaid. Het is een leuke ervaring om dat met de hand te doen. Twee dagen er voor is door boer Geert Kamst al lavameel uitgereden om extra mineralen aan te voeren.

Nu hebben we afgesproken om meteen na ijsheiligen, in het weekend van 13 en 14 mei de ronde moestuin naar ontwerp van Ishi Crosby te gaan aanleggen. De verhoogde bedden krijgen een beschoeiing van kantdelen van de zagerij, en ook rondom komt daarvan een natuurlijke bescherming.

Planten en zaden voor deze moestuin zijn van harte welkom.
De appelboom voor het midden is al gezaaid en uit het zaadje ontsproten.

Een week later in het weekend van 20 en 21 mei 2017 gaan we gerst zaaien en een strook haver.
Het is een leuke ervaring en ieder die dit leest is van harte uitgenodigd om het mee te beleven.
Het wordt ingeharkt met koperen harken om de grond te plezieren. Wie wil komen is welkom. We kamperen op camping Exloo van Chris Scheven in Valthe, voor Anastasiadorp kost dat € 9,- per persoon per nacht. Zijn kantine gebruiken we voor de Potluck maaltijd. Neem je slaapzak en tentje mee samen met warme kleding en voedsel voor eigen lunch en ontbijt, of om uit te delen in de avond. Er kan in de kantine door ons gekookt worden. Ook eigen bord/beker en bestek zijn gewenst.

We verheugen ons op de komende activiteiten en zien uit naar jullie komst!

Hartegroet van de pioniers van Anastasiadorp Drenthe.