look at this website acrobat xi pro adobe indesign cs6 student discount

cs6 extended light price x pro sales autodesk autocad lt 2014 mac os student license cheap license project standard 2016 2017 student license autodesk autocad 2017 for sale oem

Vaste grond onder de voeten!

Beste mensen,

Wij zijn blij om jullie te kunnen schrijven dat Anastasiadorp na 10 jaar van voorbereiding eindelijk een prachtig stuk land heeft in Drenthe !

 

Vrijdag 31 maart 2017 wordt bij de notaris de handtekening gezet voor de koop van de eerste anderhalve hectare grond gelegen op een hele mooie en rustige plek aan de Boermastreek, in het Drentse Borger Odoorn.

 

Op zaterdag 1, zondag 2 en maandag 3 april gaan we met een groep werkers de fruitbomen planten en als de bodem en het weer het toestaan ook de zwarte aarde al inzaaien met bodem verbeterende klaver, gemengd met gras, en op een ander deel met koolzaad, en op weer een ander deel met boekweit.

 

We kamperen deze dagen in onze eigen tenten of we huren een logeerkamer op de camping van Chris Scheven (Camping Exloo) waar we door de jaren heen al veel gastvrijheid hebben genoten. Verder zoals we gewend zijn op basis van Potluck. 

Kun je ook komen neem dan behalve slaapspullen ook graag een mok en bestek en bord mee. We mogen de kantine gebruiken om in te koken en voor het bijeenzijn in de avond.  Regenkleding, schop en hark en kaplaarzen zijn ook handig. Misschien zien we elkaar komend weekend al?

 

Nu wij hier eindelijk de handen uit de mouwen kunnen steken is ook jouw inbreng en jouw hulp heel welkom, dus lijkt het je wat om te komen, dan horen we dat graag.

 

Ook gaan we voort met brainstormen over een nieuwe, ‘echte’ naam voor ons project. 

Want hoe vertrouwd ‘Anastasiadorp’ ook is gaan klinken, er is steeds bij gezegd dat het een voorlopige naam is - al was het maar omdat Anastasia zelf het geen goed idee vindt om haar naam hiervoor te gebruiken. Bij dezen dan ook uitnodiging om met suggesties te komen.

 

Op de website van Anastasiadorp.nl gaan wij van tijd tot tijd weer verslag doen, er komen weer nieuwsbrieven en in het voorjaar een ontmoetingsdag.

 

 

Hartegroet van de pioniers.

 

 

Kampeer adres: 

Camping Exloo

Valtherweg 37

7875TA Exloo

Campingexloo.nl