price of autocad lt 2015 how much creative suite 6 visit this web-site www.colornote.com look at this now adobe dreamweaver cs6 mac os edition

Nieuwsbrief 28

1. Ontmoetingsdag 5 mei in Soest
2. Deel 7 - De energie van het leven
3. Nieuws van de Kerngroep
4. Bijdragen aan het Anastasiadorp


1. Ontmoetingsdag 5 mei in Soest

De lente laat zich langzaam toch echt zien en wij krijgen ook weer de kriebels. Kriebels om weer eens samen met jullie te zijn, jullie te ontmoeten. Daarom hebben we weer een landelijke Anastasiadorp Onmoetingsdag gepland, op zondag 5 mei in het midden van het land.

Jullie zijn vanaf 10.30 tot 17.00 uur welkom op De Ruimte in Soest, zie adres onderaan. Er zal ruimte zijn om jullie te vertellen hoe het staat met de voortgang van het dorp in de gemeente Borger-Odoorn, om samen na te denken en te delen rond een thema, tijd om te zingen, elkaar te ontmoeten en om samen te lunchen van de door iedereen meegebrachte maaltijd. (Potluck)
Deze plek hebben we gekozen omdat er een mooie buitenruimte is waar ook de kinderen elkaar spelend kunnen ontmoeten.

We ontvangen graag je aanmelding voor deze dag, met vermelding van het aantal personen. Vermeld ook de leeftijd en het aantal kinderen die je meeneemt, zodat we zo nodig een oppas en spelmogelijkheden kunnen regelen. Stuur je aanmelding per mail naar ‘anastasiadorpdrenthe(at)gmail.com’

We vragen een bijdrage tussen 10 en 15 euro per volwassene voor het huren van deze mooie ruimte, zo kunnen de kinderen gratis meekomen!

We kijken ernaar uit jullie te ontmoeten!

Adres:
Alle Ruimte Soest
Insingerstraat 39
3766 MA Soest
www.alleruimte.com


2. Deel 7 - De energie van het leven

Wat zijn we blij om aan alle geïnteresseerden in Anastasiadorp te kunnen melden dat het zevende boek van Vladimir Megre vertaald is in het Nederlands en sinds 21 maart in de winkel te verkrijgen is! We zijn de mensen van Schildpad boeken en de vertalers zeer dankbaar voor hun doorzettingsvermogen. En dank aan Vladimir Megre die de vertaling heeft goedgekeurd.

Lees verder over deel 7 - De energie van het leven.


3. Nieuws van de Kerngroep

Er is in deze fase van de ontwikkeling van het dorp veel te bespreken, af te stemmen en veel om over na te denken. Het dorp krijgt steeds duidelijker vorm. De documenten voor de gemeente worden steeds verder aangevuld en verbeterd, de uitwerking wordt steeds mooier en completer. Alles wordt goed doordacht en doorvoelt, wat een heerlijk werk is. We werken hier gezamenlijk aan tijdens regelmatige bijeenkomsten, waarbij we blij zijn om met mensen van buiten de kerngroep samen te werken, mensen die hun vaardigheden voor het dorp willen inzetten.

Een paar leuke en belangrijke voorbeelden van waar we samen zo al over nadenken is wat het verschil is tussen een ‘ecodorp’ en een ‘Anastasiadorp’, over hoe het beginnende nog kleine dorp de financiële middelen kan opbrengen voor de groei ervan, welke naam we ons dorp willen gaan geven...

We zijn heel blij dat er mensen betrokken zijn die vanuit hun kennis en ervaring zich verbinden met het project om het door dit stadium van vergunningen en officiële voorwaarden te laten passeren.


4. Bijdragen aan het Anastasiadorp

Er zijn vele mensen die het dorp ondersteunen door eenmalige of vaste bedragen te doneren. Sommige voor de huur van de schuur waar we vorig jaar de eerste muren van het theehuis hebben gemaakt, anderen voor de materialen van het theehuis en weer anderen voor de ontwikkelingskosten van het dorp.

Bij deze willen we die mensen heel hartelijk bedanken. Het is erg fijn dat een ieder zo zijn eigen steentje bij kan dragen, in de vorm die voor die persoon het fijnste voelt. De een geeft tijd en aandacht, de ander een competentie die op dat moment nodig is of een financiële steun.

We kunnen voelen hoe ieders aandeel gewaardeerd wordt en zijn vruchten afwerpt. Ook merken we hoe fijn het is om deze onvoorwaardelijke gaven te zien stromen, in alle eenvoud, vanzelfsprekendheid en vreugde. Van mensen vol vertrouwen en geloof in het ontstaan van dit prachtig initiatief en hiermee in een nieuwe wereld. Zo creëren we samen prachtige mogelijkheden!

Hierbij nog eens hartelijk dank voor het ‘warme geld’ dat naar ons toestroomt.